سلام

اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي )
  19 تير 1389

m/aمحمد علی

سلام دوستان

23 تير 1389

tony

سلام ناراحت نباش همه مریض هستند اما اسمهاش فرق داره فکرشو نکنید

23 تير 1389

MAMALI

سلام بچه ها

محمد علي عزيز توني راست ميگه و اينكه اگه اميد داشته باشي همه چيز

به راحتي كه نه اما به خوبي درست ميشه

پس اميدتو از دست نده

و اينكه لطفا مطالب مربوط به سايت بزاريد و اين گونه بحث ها جاش توي

ادامه ..گفتگوی عمومی 24 [حرفهای خودمونی]*
هستش لطفا رعایت کنید

اگه من میگم فقط برای بهبود و راحتی خودتونه

25 تير 1389

Gina

چند سال پيش تىوى ايران يه برنامه نشون داد كه توش يه دختر خارجى همين مريضيو داشت، بعد از يه سرى دوره هاى درمانى، به شكل چشمگيرى بهبود پيدا كرد، فك كن از اون موقع تا الان چقدر علم پيشرفت كرده، همين شايد تلنگرى باشه كه از دپرسى دربياى يعنى راستش به هر طريقى، بايد از دپرسى دربياى چون نااميدى، همچين آنتى بهبوده! اميدوارم خدا شفا بده مريضيتونو:-) تونى و مملى رو هم!

25 تير 1389

MAMALI

سلام جینا خانم

از دعاتون برای همه ممنون و

انشالله

که محمد علی عزیز هم سلامتیشو بدست بیاره

ولی دعاتون هم تیکه داره ها ! مخصوصا علامت تعجب که برای

کلمات دستوری استفاده میشه

27 تير 1389

m/aمحمد علی

?

27 تير 1389

tony

سلام gina  حواست بود چی فرمودین؟

27 تير 1389

tony

امپول اوانکس هفته 1 بار جلو پیشرفت را میگیره اما هزینه هر ماه با دفترچه بیمه 220 هزار تومان

28 تير 1389

arrima

سلام دوست عزیز

درباره بیماری ام اس اصلا ناراحت نباش من نیز این بیماری را دارم الان 8 سال است که متوجه این مشکل شده ام من آن زمان فقط 17 سالم بود .نذاشتند اسم بیماری ام را بدانم فقط گفتند بیماری ات بیماری استرس است تا پارسال که دچار حمله شدم پزشکم ایران نبود من را پیش دکتر صحرائیان بردند ( ایشان فوق العاده هستند و تخصص شان ام اس است )

دوست عزیز فقط باید با بیماری ات دوست باشی و از خودت بیش تر از گذشته مراقبت کنی هیچ چیز نیست واقعا نیست فقط برای خودت بزرگ اش نکن

28 تير 1389

m/aمحمد علی

سلام arrima

28 تير 1389

m/aمحمد علی

سلام از اینکه شما این بیماری را دارید ناراحت شدم

29 تير 1389

m/aمحمد علی

سلام تونی

31 تير 1389

پلیس

سلام

1 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام  پلیس

2 مرداد 1389

ali

سلام

2 مرداد 1389

tony

محمد علی الان داروهای زیادی اومده نگران نباشید

2 مرداد 1389

m/aمحمد علی

؟

4 مرداد 1389

tony

سلام امروز چطورین محمد علی خان؟

4 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام بد نیستم ممنون

5 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام به همه

5 مرداد 1389

پلیس

اس ام اس چشم سعی میکنم اهدا کنم اما چند تا لازم دارین؟

8 مرداد 1389

پلیس

محمد علی سلام انجام دادم برات دریافت شد؟

8 مرداد 1389

m/aمحمد علی

نه

9 مرداد 1389

anarak

سلام

12 مرداد 1389

محمد جواد

سلام اگه لا علاجه بهتره خوشی کنی و خوش بگذرونی و دیگه غمی نداشته باشی توکه میدونی اخرش چی میشه پس بهتره این کارو انجام بدی .

12 مرداد 1389

MAMALI

http://up.iranblog.com/Files/9df3fd0da6b645ea9e0c.jpg

16 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام محمد جواد و مملی عزیز ممنون از پیامهاتون ..

20 مرداد 1389

anarak

سلام m/a وضعیت بیماری شما اللن چطوره؟چند سال بیماری؟ان شا الله خوب میشی

20 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام ایریسل

21 مرداد 1389

ياشكين

سلام دوست عزیزبدترین وناعلاج ترین بیماری نا امیدی هست امیدوار باش

21 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام لیلا خانم ممنون از روحیه دادنتون سعی میکنم با بیماری بجنگم ممنون اما سخته به خدا برام.. دعا کنید حضور پررنگ شما دوستان منو به زندگی امیدوار میکنه

23 مرداد 1389

ياشكين

افرین عزیزم این بهترین حرفی بود که میتونستید بزنید ببین گلم این حرفت یعنی که امید داری و میخوای تلاش کنی پس یا علی رو منم حساب کن هر کار ازم بر بیاد دریغ نمیکنم

25 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام یا علی را گفتم لیلا خانم  خداوند همه و مرا کمک کند ان شا الله

26 مرداد 1389

ياشكين

سلام ایشالا مطمئن باش خدا دوست داره همونطور که تو دوستش داری و تنهات نمیزاره عزیز علی یارو یاورت

26 مرداد 1389

ياشكين

روزه گرفتن عوارض بیماری ام. اس را کاهش می دهد

تحقیقات یک گروه از پژوهشگران ایتالیایی نشان داده است که روزه گرفتن عوارض بیماری ام. اس  یا MS* را کاهش می دهد.

بررسی موش های مبتلا به نوعی بیماری نظیر بیماری MS نشان داد که گرسنه نگه داشتن آنها برای مدت 48 ساعت، مقدار آسیب های مغزی را کاهش می دهد و این حیوانات می توانند به نحو بهتری تعادل خود را هنگام راه رفتن حفظ کنند. همچنین از شدت عوارضی نظیر فلج شدن یا ضعف عمومی در آنها کاسته می شود.

به گفته رئیس گروه پژوهش ، هر چند روزه گرفتن بیماری MS را درمان نمی کند، اما استفاده از این روش به همراه دارو می تواند عوارض بیماری را کاهش دهد. البته بیمارانی که قصد روزه گرفتن دارند، باید از یک رژیم غذایی مناسب تحت نظر پزشک یا متخصص تغذیه استفاده کنند تا همه مواد لازم به بدن آنها برسد.

بر اساس نظریه های موجود، بیماری MS زمانی بروز می کند که عوامل دفاعی سیستم ایمنی بدن به بافت های مغز و نخاع شخص حمله ور می شوند و باعث از بین رفتن آنها شوند. این بیماری به طور معمول در سنین 20 تا 40 سالگی دیده می شود.

سلول های سیستم ایمنی با حمله به سلول های عصبی و نابود کردن سد دفاعی آنها، انجام فعالیت هایی مثل راه رفتن را برای شخص دشوار می سازند. همچنین عوارضی نظیر خستگی، لرزش و فلج را باعث می شوند.

تحقیقات جدید، توجه دانشمندان را به هورمون لپتین ** که در کاهش اشتها نقش دارد، جلب کرده است. این هورمون می تواند نحوه فعالیت سیستم ایمنی را تغییر دهد.

محققان ایتالیایی در بررسی خود مشاهده کردند که قبل از بروز بیماری در موش ها، میزان هورمون لپتین در بدن آنها به دو برابر افزایش یافت، اما در موش هایی که 48 ساعت گرسنگی کشیده بودند ( که معادل 7 تا 10 روز روزه گرفتن در انسان است ) مقدار هورمون لپتین کاهش یافت.

26 مرداد 1389

m/aمحمد علی

سلام لیلا جان ممنون از مطلب از اینکه برام وقت میزاری ممنون. خداوند عوض دهد

8 شهريور 1389

m/aمحمد علی

سلام دوستان در این شبهای قدر مرا هم به یاد داشته باشین ممنون

8 شهريور 1389

ياشكين

سلام هرچند محتاجیم اما چشم اگه دعای بنده ای چون ما ماقبول باشه

19 شهريور 1389

m/aمحمد علی

سلام دوستان دوباره از طرف بیماری مورد حمله قرار گرفتم برام دعا کنید

19 شهريور 1389

anarak

سلام خداوند هر چه زودتر شفای همه بیماران و همینطور شما را عطا فرمایند

19 شهريور 1389

محمد جواد

خوب میشی انشاالله خدا بزرگه دادا

20 شهريور 1389

ياشكين

سلام محمد علی جان

ان شاالله که باز با همتت روش را کم میکنی یادت که نرفته هم خدا را داری هم دوستایی که تنهات نمیزارند پس با توکل به خدا و امید واری باهاش مبارزه کن

بسم الله الرحمن الرحيم

يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء

این دعا را مکرر واسه خودت زمزمه کن شفا بخشه

21 شهريور 1389

m/aمحمد علی

سلام دوستان خصوصا شما لیلا جان الان ساعت 20 2 بامداد 1شنبه21 شهریور هست و حالم داره کم کم  بهتر میشه از دعا هم ممنون .خواندم.از  اینکه دوستان خوبی چون شما  دارم که بلافاصله برام پیام و روحیه میدن احساس افتخار و سر بلندی میکنم. از همه شما ممنونم. پیامهای شما مقاومت منو بالا برد

27 شهريور 1389

m/aمحمد علی

سلام دوستان دچار حالت بدی هستم خداکنه حمله نباشه.زندگی من مانند مرد یخ فروشی بود که از او پرسیدند..خریدند؟ گفت نه اما خیلی زود تمام شد. بایدوستان

27 شهريور 1389

محسن

روزها فکر من این است و همه شب سخنم

که چرا غافل از احوال دل خویشتنم

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود

به کجا میروم آخر ننمایی وطنم

مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا

یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم

مرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم

کیست آن گوش که او می شنود آوازم

دوست من ار تو این حرفها بعید هست درسته که  بیماری و داری از بیمار بودنت  رنج می بری اما نباید خدا  رو فراموش کنی

من معتقدم از خدا باید سلامتی بخوای  اما دلیل بیماری نبودن خدا نیست . توکلت چی شده  یعنی اعتقاد به اینکه کسی هست  یک ویروس یا میکروب هم حق زندگی داره که اونم خدا بهش داده

چی انتظار داری  

میدونم تا ما چیزی رو که طبیعت می خواد بدونیم ، یاد نگیریم این یه مشکل برامون تا آخر میمونه همش تو ذهنمون هست  

یکم فکر کن  خیال نکن تو تنها بیمار روی زمینی

کسایی که نمیگن   دلیل بیمار نبودنشون نیست

منظور درک اون شرایط هست

28 شهريور 1389

m/aمحمد علی

سلام محسن جان ممنونم اما بخدا بعضی  روزها از درد طاقتم طاق   میشه. اما خدا را شکر که دوستانی چون شمادارم که به من روحیه میدن

28 شهريور 1389

محسن

خوشحالم كه تركمون نمي كني

متاسفم چون كاري از دستم براي آرامشت بر نمياد

اميدوارم خدا صبرو اميدتو بيشتر كنه

29 شهريور 1389

ياشكين

سلام محمد جان نبینم باز نا امیدی دادا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

تا اول خدا بعد ما هستیم ناراحت نباش مجبورم یه مدت نباشم اما از دور دعای سلامتی شما را داریم مواظب خودت باش حق یارت

20 آذر 1389

farzad

سلام امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی

محمدجان خوب شدن تو بستگی به فکرت داره 

اگه مستند( راز) رو ندیدی حتما ببین اگرم دیدی حتما بهش عمل کن

خوش بینان در هر خطری فرصتی می بینند

وبدبینان در هر فرصتی خطری

21 آذر 1389

سمیرا

سلام محمد علی عزیز

یه خبر خوش بهت می دم که این بیماری علاج داره نگران نباش یکی ازدوستان من دچاراین بیماری شده بود تازه ازنوع نادرش اما بادرمان مرتب وتحت نظرخوشبختانه بهبودی کامل یافته شماره دکترشو ازش می گیرم بهت می دم

یادت باش یکی هست اون بالا که هیچ وقت بندشو تنها نمی زاره پس  ناامید نباش

21 آذر 1389

m/aمحمد علی

سلام فرزاد و سهراب عزیز من فیلم راز را دیدم و چشم به ان عمل میکنم و به معجزه هم اعتقاد دارم و قبل از معجزه شما دوستاد برام دعا کنید  تا خداوند بخاطر شما معجزه کند.ممنون از همه شما

3 دي 1389

safa

آقا محمد علی نمی تونم بگم درکتون می کنم

چون یه دروغ محضه ...

ولی می تونم بگم که براتون ناراحتم

اما در نظر داشته باش که یکی اون بالا بالاها هستش که بنده هاشو هیچ وقت تنها نمی ذاره

حتماً خدا خیلی دوستت داشته که خواسته این قدر سخت امتحانت کنه

پس تو هم تمام سعیتو بکن که بتونی از این امتحان سربلند بیرون بیای

و یادت باشه که در موبی، دوستانی داری که همیشه همراهت هستند و برایت دعا می کنند.

اللهم اشفِ کل مریض

آمین

3 دي 1389

m/aمحمد علی

سلام صفا خانم مهربان افتخار من داشتن دوستان خوب و مهربان و پاکی چون شماست که خدایی منو تنها نذاشتین من از همه شما متشکرم . درود بر شما

14 ارديبهشت 1390

علیرضا

ما هم میگیم سلام دوستان

چه اشکالی داره

سلام ،سلامتی میاره انشاا... 

© Iran Mobile Phone Information Network