پیدا کردن ایمیل کاربران

اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي )
  12 خرداد 1389

aytak

سلام دوستان کسی میدونه چه جوری میشه به ایمیل های کاربران این سایت دسترسی داشت یا نه وسوال دیگه آیا با نام وفامیلی میشه میشه شماره موبایل یکی رو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13 خرداد 1389

گلوریا

سلام دوست عزیز

جواب سوال اولت که خیلی سادس ، کافی از خود طرف ایمیلش رو بخوای ، در غیر این صورت جز اطلاعات محرمانه هر کاربر محسوب می شه و تو سایت جاش امن ه .

و در جواب سوال دومت یکی از ده ها راهی که وجود داره و تقریبا آسون ترین راه هستش به شرطی که هزار اگر پشتش نیاد با یکی از کارمندان اداره (شرکت ) مخابرات شاغل در بخش خدمات تلفن همراه یه طرح دوستی بریزی و خیلی راحت از ش بخوای به اینفو شخسی با طرف مورد نظر یه سر بزنه ویه چیزایی را از جمله شماره رو بهت بده

البته گفتم این یکی از راهاس اگه دیدی شدنی نیست بگو تا یه راه دیگه بهت معرفی کنم

15 خرداد 1389

aytak

مرسی عزیزولی دوست از کجا پیدا کنم خیلی مشکله میشه راه دومش رو بگین با تشکر

16 خرداد 1389

محمد

سلام.گلوریا خانم راه شرعیش رو بگو. اینجوری بچه ها منحرف میشن.

راه دومش اینه که به طرف بگید: ببخشید جناب من از شما درخواست شماره تلفنتون رو دارم.من فقط درخواست تلفن دارم.

راه بعدیش رو گلوریا خانم بگن

23 خرداد 1389

aytak

آقا محمد میشه شما دخالت نکنید بیکاری ها ضد حال میزنی میخوام شماره موبایل استادم رو پیدا کنم بیکارم نیستم مثل شما به دنبال شماره پسرها باش‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍م

23 خرداد 1389

طاهر

یه راهش اینه که از یکی از بچه های کارشناسی ارشد بپرسی ، اونا معمولا شماره تمام اساتید رو دارند.

27 خرداد 1389

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

ميتوانيد از آموزش بگيريد

7 تير 1389

MAMALI

اگه دانشگاه باشه ميتونيد از مدير گروهتون بپرسين چون اونها معمولا با تمام استادا ارتباط دارن.

13 تير 1389

m/aمحمد علی

salam kar nashod nadareh , chera az amozesh daneshgah nemiporsin?

13 تير 1389

aytak

دوستان عزیز از نظراته ارزشمندتون بی نهایت سپاسگذارم

ولی من شماره خود مدیر گروه رو می خوام که تا حالا هیچ کدوم از دانشجوها نتونستن گیر بیارن از طریقه همین راه حل ها هم بارها سعی کردیم تله این استاد رو به این راحتی نمیدن

13 تير 1389

MAMALI

نمي خوام جسارت كنم اما شما دخترا هيچ وقت گير نمي افتيد چون هميشه 1 تز يا ايده خوب دارين . اگه هم ندارين پس درس بخونين مثل من تا شاگرد بشين و اونها دنبال شمارتون بيفتن !!!!(واقعا نبودن شكلك داره احساس ميشه)

17 تير 1389

____m_____

میتونی بری دایره امتحانات بگی من یه پروژه باید بدم به استاد پیداش نمیکنم لطفا اگه میشه شمارشو بدید

من یه بار این روش رو امتحان کردم و وقتی زنگیدم به استاد گفت هیشکی شماره منو نداشت منم مجبور شدم واقعیتو بگم که در نهایت به ضررم تموم شد و اون درس رو نمره نداد.

البته ترم بعدش منم شمارشو به همه دادم به نشونه اعتراض

8 مرداد 1389

Mowloudy

با سلام.جواب این سوال خیلی راحته.فقط کافیه یکی دو هفته وقتت رو بزاری و یک کتاب هک رو بخونی.ارزشش رو داره.

با تشکر.مهندس مولودی

© Iran Mobile Phone Information Network