اس ام اس : مجموعه ۱۰۰ اس ام اس بسیار زیبای عاشقانه و عارفانه میباشد که بصورت جمله بندی شده با فونت فارسی برای شما دوستان تهیه کردیم.
از خدا خواهم شبانگه / دامن گل را بگیرم / تو برای من بمانی / من برای تو بمیرم .
————————–————————–
آنچه بر لوح زمان می ماند ، راه و رسم سفر است ، رهگذر میگذرد .
————————–————————–
دوست دارم دستانم را به سوی آسمان پر ستاره دراز کنم و ستاره ای بچینم و بر روی آن بنویسم ای اولین حکایت بی انتهای عشق ، با تمام وجود دوستت دارم .
————————–————————–
همیشه دوست داشتن رو سرلوحه ی عمر وجودیت نکن ، شاید شکستن قلبت و در نهایت شکستن شیشه ی عمرت باشه .
————————–————————–
قلب مرا آتش زدی هدیه به تو خاکسترش / این دل وفادار تو بود اما نکردی باورش .
————————–————————–
من آن گلبرگ مغرورم نمیمیرم ز بی آبی / ولی بی دوست میمیرم در این مرداب تنهایی .
————————–————————–
درون کلبه ی تاریک و تارم / تویی تنها چراغ روزگارم / کبوترهای شعرم تیر خوردند / نمیبینی که عمری بی قرارم .
————————–————————–
کنار آشنایی تو آشیانه میکنم / فضای آشیانه را پر از ترانه میکنم / کسی سوال میکند برای چه زنده ای ؟ / و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .
————————–————————–
تنها شادی زندگیم اینه که هیچ کس نمیدونه تا چه حد غمگینم !
————————–————————–
جورچین شعر من زیبا نشد بی نام دوست / ای نگارین اخترم ، جانم فدای دوست .
————————–————————–
من آن ماهی افتاده در خاکم / که تو را مانند دریا دوست دارم .
————————–————————–
به دنبال کسی هستم که با درد آشنا باشد / دلش غمگین ، خودش ساده ، کمی از جنس ما باشد .
————————–————————–
نمیگویم فراموشم مکن هرگز ، فقط گاهی به یاد آور اسیری را که میدانی از یادش نخواهی رفت .
————————–————————–
موج چیزی در گوش ساحل گفت و برگشت ، از آن به بعد ساحل جای پای هیچ کس را به خاطر نسپرد .
————————–————————–
دوستی گذشتن نیست ، از خودگذشتن است / دوستی شنیدن نیست ، فهمیدن است / دوستی دیدن نیست ، حس کردن است / دوستی ترک کردن نیست ، حفظ کردن است .
————————–————————–
گفتم ارزانی کیست ماه شب دیدن را ؟ / گفت آن کس که شناسد گل و گل چیدن را .
————————–————————–
روزی که یادت نکنم روز خدا نیست / سوگند به اسمت که دلم از تو جدا نیست .
————————–————————–
اگر یه روز یه شاپرک تو خونتون کشید سرک / یه خورده یاد من بیفت ، نگو ولش کن به درک .
————————–————————–
دنیای کوچیک ما چه بی وفاست / قلب آدما چرا از هم جداست / ما از بهشتیم ، اینجا کجاست ؟ / پر غم و ترسه چه بی هواست .
————————–————————–
مهربون من ای تو عزیزترین یادگار / با خیال تو خیلی تازه تره روزگارم / در هوای تو عاشقانه نفس می کشم / مهربونی کن پاتو روی چشام بزار .
————————–————————–
صادق ترین احساس را در صادق ترین روز خدا به صدیق ترین آشنای بی مدعا تقدیم می کنم .
————————–————————–
یک سبد دعای خوشبختی مال تو / دست من بود میگفتم همه ی دنیا مال تو .
————————–————————–
نیستی همنفسم سهم دلم بی کسیه / تنهایی پر از غم و حسرت و دلواپسیه / بی تو این زنده بودن زندگی محسوب نمیشه / زخم رو قلب شکسته ام تا ابد خوب نمیشه .
————————–————————–
من در میان عاشقان آشفته ام / عاشق عشقی جاودانه ام / چه زیبا است این عشق / با او در خلوتم جا مانده ام .
————————–————————–
تقسیم سادگی ، سادگیم را با تو قسمت میکنم تا تو نیز همانند من به عشق و دوستی بنگری و آن را مقدس بداری و بدانی برایم چه زیباست هنگامه ی نسیمی که بوی تو را به ارمغان می آورد ، آری ، معنای با تو بودن را فقط سادگی شمیم عشق میفهمد .
————————–————————–
من هنوز از می چشمان سیاهت مستم / با خبر باش که هر لحظه به یادت هستم .
————————–————————–
کو طبیبی تا شکافد قلب بیمار مرا / تا ببیند من نمردم ، عشق تو کشت مرا .
————————–————————–
لذت داغ غمت بر دل ما باد حرام / اگر از جور عشق تو دادی طلبیم .
————————–————————–
دو عاشق را بهم بهتر بود روز / دو هیزم را بهم خوشتر بود سوز .
————————–————————–
با این دل ماتم زده آواز چه سازم ؟ / بشکسته نی ام بی لب دمساز چه سازم ؟
————————–————————–
دل چو توان بریدن از او مشکل است این / آهن نیست جان من آخر دل است این .
————————–————————–
در پای کوی تو سر ما می توان برید / نتوان برید از سر کوی تو پای ما .
————————–————————–
راز عشق ورزیدن به هر چیز ، درک این جمله است : شاید از دست برود .
————————–————————–
قشنگ من تو تعریف شب میلاد آوازی / تو خوشرنگی خوش آهنگی ، تو دلبندی تو دلبازی / تو رگباری تو بارونی ، بهاری ، باغ نارنجی / تو یاسی ، برق الماسی ، حریمی گوشه ی دنجی .
————————–————————–
به نسیمی همه راه بهم می ریزد / کی ؟ دل سنگ تو را آه بهم می ریزد / سنگ در برکه می اندازم و می پندارم / با همین سنگ زدن ماه بهم می ریزد / عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است / گاه می ماند و ناگاه بهم می ریزد / هرچه را عقل به یک عمر به دست آورده است / دل به یک لحظه ی کوتاه بهم می ریزد / آه ، یک روز همین آه تو را می گیرد / گاه یک کوه به یک آه بهم می ریزد .
————————–————————–
تمام رنگ های مهربانی و عشق را در تابلوهای چشمان تو می بینم .
————————–————————–
رسم دنیا فراموشی است ، اما تو فراموش نکن یکی در لا به لای زمان به یاد توست .
————————–————————–
تنهاترین آدم دنیا کسی است که دلش زندانی دیگری باشد .
————————–————————–
دستمال خیس آرزوهایم را فشردم ، همین سه قطره چکید : با ، من ، بمان .
————————–————————–
منطق عشق آن است که هرچه کمتر داری ، بیشتر می توانی ایثار کنی .
————————–————————–
دنیا مثل پاییزه ، هم قشنگه هم غم انگیزه ، قشنگیش به خاطر توست ، غم انگیزیش به خاطر دوری از توست .
————————–————————–
در عمق نگاه شور انگیزت لطافتی پیداست که گلبرگ در حسرت آن است .
————————–————————–
آنکه دوستش داریم همه گونه حقی بر ما دارد حتی حق اینکه دوستمان نداشته باشد .
————————–————————–
عشق تو نکوست در شب و روز ، دیدار تو خواب را بر چشمان هر تاریکی آشفته می کند .
————————–————————–
جدا موندن از کسی که دوستش داری فرقی با مردن نداره ، پس عمری که بی تو میگذرد مرگیست به نام زندگی .
————————–————————–
قبله ی من نگاه تو / چشای من برای تو / نگی که دوستت ندارم / هر نفسم به یاد تو .
————————–————————–
سکوت من فردای بلند دوست داشتن توست ، دوست داشتن تو افسانه نیست ، باورش کن .
————————–————————–
دل را به یادت حواله میکنم ، شاید روزی لبخندت را قسمتم کردی .
————————–————————–
با من که شکسته ام کمی راه بیا / بالی بگشا و گاه و بیگاه بیا / آزرده مشو بیا گناه از من بود / گفتم که مقصرم تو کوتاه بیا .
————————–————————–
عشق یعنی دستهایم مال تو / چشم های خسته ام دنبال تو / عشق یعنی ما گرفتار همیم / دوستدار هم وفادار همیم .
————————–————————–
گلهای بهشت سایبانت / یک دسته ستاره ارمغانت / یک باغ از گلهای نرگس / تقدیم وجود مهربانت .
————————–————————–
تو کی هستی که همه فکر و خیالم شده تو / تو شدی زندگی من ، همه یادم شده تو / یاد تو در خاطراتم وقتی پیدا می شود / می رود دنیا ز یادم چون که یادم شده تو .
————————–————————–
دستم از دستت جداست / این تمام ماجراست / دلخوشم شاید بیایی / فردا هم روز خداست .
————————–————————–
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان / باید از جان بگذرد هرکه شود عاشقشان / روز اول که سرشتند ز خاکی گلشان / سنگی اندر گلشان بود ، همان شد دلشان .
————————–————————–
زندگی را از درختان آموختم ، شکست را پذیرفتم و دوباره جوانه زدم .
————————–————————–
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .
————————–————————–
قاصدک ! شعر مرا از بر کن ، برو آن گوشه ی باغ ، سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن ، یک نفر یاد تو را دمی از دل نبرد .
————————–————————–
هر روز برایت رویایی باشد در دست ، نه دور دست ، عشقی باشد در دل ، نه در سر ، و دلیلی باشد برای زندگی نه برای روز مره گی .
————————–————————–
یادت باشه زیر گند کبود / تو بودی و من و کلی آدمای حسود / تقصیر همون حسوداست که حالا / هستی ما شده یکی بود یکی نبود .
————————–————————–
دوستی مثل درخته ، اینکه چقدر میتونه بلند بشه مهم نیست ، اینکه چقدر ریشه اش میتونه عمیق بشه مهمه .
————————–————————–
می بوسیمت سه تایی / من و غم و تنهایی / امان از این جدایی / دلتنگتم خدایی .
————————–————————–
نبری گمان که شاید ز دلم تو رفته باشی / تو عزیز دل مایی هر کجا نشسته باشی .
————————–————————–
ساعت ها را بگو بخوابند ، بیهوده زیستن ما نیازی به شمارش نیست !
————————–————————–
عیب کار از جعبه تقسیم نیست / سیم دل ما ، سیم نیست / این خدا این هم هزاران طول موج / دیش احساسات ما تنظیم نیست .
————————–————————–
ای غصه مرا دار زدی خسته نباشی / آتش به شب تار زدی خسته نباشی / ای غصه دمت گرم که در لحظه ی شادی / با رگ رگ من تار زدی خسته نباشی .
————————–————————–
محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب ، نمیشه درش آورد ، اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکونی .
————————–————————–
بعضیا از خنده سیرن / بعضیا از غم میمیرن / بعضیا از بس عزیزن / هرگز از دلها نمیرن .
————————–————————–
خداحافظ گل پونه ، گل تنهای بی خونه / لالایی ها دیگه خوابی به چشمونم نمی شونه / یکی با چشمای نازش دل کوچیکمو لرزوند / یکی با دست ناپاکش گلاب باغچمو سوزوند .
————————–————————–
یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی آن همه شب های بارانی از یاد می رود ، این است حکایت آدم ها و فراموشی .
————————–————————–
خدایا هرکس یادم کند یادش بخیر / هرکس یادم نکرد یادش بخیر / هرکس یادش زود یادم کند یادش بخیر .
————————–————————–
هیچ بارانی ردپای تو را از کوچه ی قلبم نخواهد شست ، حتی سیلاب فراموشی ها .
————————–————————–
به آن لبخندت که چون لبخند گلهاست / به رخسارت که چون مهتاب زیباست / به گلهای بهار عشق و مستی / به قرآنی که آن را میپرستی / قسم ای نازنین تا زنده ام / تو را من دوست دارم میپرستم .
————————–————————–
میگن به یاد یکی بخوابی ، خوابشو میبینی ، میمیرم برات تا همیشه ببینمت !
————————–————————–
به چشمم گفتم برایت اشک نریزه / دلم گفت بباره که خاطرش خیلی عزیزه .
————————–————————–
عقل بیهوده سر طرح معما دارد / بازی عشق مگر شاید و اما دارد / در خیال آمدی و آینه ی قلب شکست / آینه از امروز تماشا دارد / نفس سوخته دارم به شتابید ای خلق / قطره ای قصد نشان دادن دریا دارم / عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت / چه سخن ها که خدا با من تنها دارد .
————————–————————–
گاهی در برابر خاطرات توقف کن و یاد آور دوستیها و رفاقتها باش ، امیدوارم سهم من از این تجدید خاطرات یک یادت بخیر ساده باشد .
————————–————————–
قسم به عشق پروانه که وجودش را در راه عشق می سوزاند و قسم به شمعی که تا سردی عشق می سوزد و ناله اش بر نمی خیزد .
————————–————————–
آنکه ویرن شده از یار مرا می فهمد / آنکه تنها شده بسیار مرا می فهمد / چه بگویم که چنان سخت فرو ریخته ام / که فقط ریزش آوار مرا می فهمد .
————————–————————–
دل به عشق خدای یکتا ده / قطره را رهی به دریا ده / تا نماند ز عاشقان اثری / خاک مجنون به آب لیلا ده .
————————–————————–
رنج را آشفته در لبخند پنهان میکنم / تا دلش غمگین نگردد هر کسی با ما نشست .
————————–————————–
غریبانه ترین لحظات چشمهایم را به تو می بخشم تا به یکرنگی من شک نکنی .
————————–————————–
تو آسمون قلبم خدا خودش نوشته / یه لحظه با تو بودن قشنگتر از بهشته .
————————–————————–
میخوام بیام کنار تو تا یکم لوست کنم / اگه کسی اونجا نبود یواشکی بوست کنم .
————————–————————–
دلم ز دست زمانه بسی تنگ است / چه کنم که کار دنیا فقط ، نیرنگ است / نیرنگهای دنیا هزار و یک رنگ است / خدا کند شود پیدا ، دلی که با دل من یک رنگ است .
————————–————————–
فردا اگر از راه نمی آمد من تا ابد کنار تو می ماندم / من تا ابد ترانه ی عشقم را در آفتاب عشق تو می خواندم .
————————–————————–
عشق یعنی زاهد اما بت پرست / عشق یعنی همچو من شیدا شدن / عشق یعنی قطره و دریا شدن / غشق یعنی تبلور یک سرود / عشق یعنی یک سلام و یک درود .
————————–————————–
اگر می خواهی زیبایی آب را درک کنی باید درون آب بروی و با آن یکی شوی .
————————–————————–
اگر روزی دلت لبریز غم بود ، گذارت بر مزار کهنه ام بود / بگو این بی نصیب خفته در خاک یه روزی عاشقو دیوانه ام بود .
————————–————————–
تا ابد یاد عزیزان ز دل و جان نرود / جان اگر رفت ولی خاطر خوبان نرود .
————————–————————–
اگر تا روز قیامت داشتنت نباشه قسمت / چشم به راه تو میمونم با دلی پر از صداقت
————————–————————–
تو دنیایی که جای آرزوهاست ، کسی جز تو منو عاشق نمی خواد ، بیا تا تکیه گاه من تو باشی ، دلم مثل خودت تنهای تنهاست .
————————–————————–
منم عاشق ، مرا با غم سازگار است / تو معشوقی ، تو را با غم چکار است .
————————–————————–
ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمی شنوند و چه تلخ است قصه ی عادت .
————————–————————–
رسم ما آوارگان ترک وفای دوست نیست / رسم ما دریا دلان خشکیدن احساس نیست / ما محبت را به نام دوست ارزان میکنیم / تا صداقت زنده است ما هم رفاقت میکنیم .
————————–————————–
مثل کبریت کشیدن در باد دیدن تو دشوار است ، من که به معجزه ی عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد ، هرچه بادا باد !
————————–————————–
شاید اون دلی که از تو گله میکنه ، گلش از این باشه که محبت رو از دستای تو میخواد ، نه اینکه تو دستای دیگران دنبال محبت بگرده .
————————–————————–
تو را انگار یک جا دیده بودم / میان خواب و رویا دیده بودم / نگاهت همچو شبنم آشنا بود / گمانم بین گلها دیده بودم .
————————–————————–
آشنایان کهن را خبری از دل تنهایم نیست / غم دل با که بگویم که کسی یادم نیست !
————————–————————–
نوشتم حرف دلم تا تو بخوانی / که چون دورم ز تو دردم بدانی / به غیر از تو کسی را دوست ندارم / بمیرم گر مرا از خودت برانی .
————————–————————–
عمری زندگی کردم تا بدانم عشق چیست / عشق یک فرصت است ، تکرار آن ممکن نیست .