گوشي ها | آگهي ها | قيمت ها | اخبار و تازه ها | دريافت فايل | تبادل نظر | کاربران | جستجو | خدمات مشترکین | فروشگاه
  English    

گفتـگوی عمومـی کـاربران (34)
اطلاعات جدید در مورد HTC Puccini
زمین آبی سامسونگ اولین موبایل خورشیدی صفحه لمسی دنیا
E200 Eco محصول جدید سامسونگ دوست دار محیط زیست است
SPH-W5200
Metro PCS
شرکت پارس قائم نماینده رسمی سامسونگ در ایران منحل
پیش‌بینی وضعیت تلفن همراه در سال ۲۰۱۲ !
آموزش تقلب در امتحانات!!!
رايتل
امنيت سايت
۵۰ موس عجیب
اس ام اس خنده دار مخصوص شب امتحان !!
شگفتی های دنیای فناوری در نمایشگاه لاس وگاس
درخواست مطلب
حمله ویروسی و غیر فعال شدن Regedit و Task Manager
ترفند مخفی سازی فایل ها در گوشی های نوکیا سری N و E
ترفند خاموش کردن گوشی تنها با ارسال یک عکس
نرم افزاز ارسال و دريافت sms و mms رايگان
چگونگی ایجاد Password برای محافظت از فولدرها در ویندوز XP
دیپ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاثیر تلفن همراه بر مغز
موبايل شگفت انگيز كودكان"
Sensation XL هوشمند دیگری از HTC
تلفن های همراه موجب سرطان نمی شود
آی فون با قیمت 5 هزار دلار در روسیه عرضه شد
قبض موبایل 201 هزار دلاری برای یک زن آمریکایی
پرفروش ترین گوشی های ماهی که گذشت
نخستین گوشی چهارهسته ای HTC لو رفت
HP به webOS چوب حراج می زند
گوشی های بلک بری کیف پول می شوند
عرضه نسخه قفل شکسته IPhone 4S در بازار
گوگل 63 زبان را در آی فون ترجمه می کند
Galaxy S II برای خانم ها به بازار می آید
5 بازی اعتیاد آور موبایلی

آخرين جستجو ها :

ورود اعضا

نام کاربري :

کلمه عبور :

عضو سايت نيستم
 کلمه عبور را فراموش کرده ام

مجموعه ای اس ام اس جدید و زیبای عاشقانه و عارفانه

انجمنهاي گفتگو و تبادل نظر (Beta)

صفحه اول انجمنها / تلفن همراه ، پيام کوتاه

9 مرداد 1389   نسخه ذخيره شده   لينک مستقيم مطلب     مجموعه ای اس ام اس جدید و زیبای عاشقانه و عارفانه
 مشاهده مشخصات کاربر

عضو سايت

MAMALI

نوکیا N8 
ايرانسل

اس ام اس : مجموعه ۱۰۰ اس ام اس بسیار زیبای عاشقانه و عارفانه میباشد که بصورت جمله بندی شده با فونت فارسی برای شما دوستان تهیه کردیم.

از خدا خواهم شبانگه / دامن گل را بگیرم / تو برای من بمانی / من برای تو بمیرم .

————————–————————–

آنچه بر لوح زمان می ماند ، راه و رسم سفر است ، رهگذر میگذرد .

————————–————————–

دوست دارم دستانم را به سوی آسمان پر ستاره دراز کنم و ستاره ای بچینم و بر روی آن بنویسم ای اولین حکایت بی انتهای عشق ، با تمام وجود دوستت دارم .

————————–————————–

همیشه دوست داشتن رو سرلوحه ی عمر وجودیت نکن ، شاید شکستن قلبت و در نهایت شکستن شیشه ی عمرت باشه .

————————–————————–

قلب مرا آتش زدی هدیه به تو خاکسترش / این دل وفادار تو بود اما نکردی باورش .

————————–————————–

من آن گلبرگ مغرورم نمیمیرم ز بی آبی / ولی بی دوست میمیرم در این مرداب تنهایی .

————————–————————–

درون کلبه ی تاریک و تارم / تویی تنها چراغ روزگارم / کبوترهای شعرم تیر خوردند / نمیبینی که عمری بی قرارم .

————————–————————–

کنار آشنایی تو آشیانه میکنم / فضای آشیانه را پر از ترانه میکنم / کسی سوال میکند برای چه زنده ای ؟ / و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .

————————–————————–

تنها شادی زندگیم اینه که هیچ کس نمیدونه تا چه حد غمگینم !

————————–————————–

جورچین شعر من زیبا نشد بی نام دوست / ای نگارین اخترم ، جانم فدای دوست .

————————–————————–

من آن ماهی افتاده در خاکم / که تو را مانند دریا دوست دارم .

————————–————————–

به دنبال کسی هستم که با درد آشنا باشد / دلش غمگین ، خودش ساده ، کمی از جنس ما باشد .

————————–————————–

نمیگویم فراموشم مکن هرگز ، فقط گاهی به یاد آور اسیری را که میدانی از یادش نخواهی رفت .

————————–————————–

موج چیزی در گوش ساحل گفت و برگشت ، از آن به بعد ساحل جای پای هیچ کس را به خاطر نسپرد .

————————–————————–

دوستی گذشتن نیست ، از خودگذشتن است / دوستی شنیدن نیست ، فهمیدن است / دوستی دیدن نیست ، حس کردن است / دوستی ترک کردن نیست ، حفظ کردن است .

————————–————————–

گفتم ارزانی کیست ماه شب دیدن را ؟ / گفت آن کس که شناسد گل و گل چیدن را .

————————–————————–

روزی که یادت نکنم روز خدا نیست / سوگند به اسمت که دلم از تو جدا نیست .

————————–————————–

اگر یه روز یه شاپرک تو خونتون کشید سرک / یه خورده یاد من بیفت ، نگو ولش کن به درک .

————————–————————–

دنیای کوچیک ما چه بی وفاست / قلب آدما چرا از هم جداست / ما از بهشتیم ، اینجا کجاست ؟ / پر غم و ترسه چه بی هواست .

————————–————————–

مهربون من ای تو عزیزترین یادگار / با خیال تو خیلی تازه تره روزگارم / در هوای تو عاشقانه نفس می کشم / مهربونی کن پاتو روی چشام بزار .

————————–————————–

صادق ترین احساس را در صادق ترین روز خدا به صدیق ترین آشنای بی مدعا تقدیم می کنم .

————————–————————–

یک سبد دعای خوشبختی مال تو / دست من بود میگفتم همه ی دنیا مال تو .

————————–————————–

نیستی همنفسم سهم دلم بی کسیه / تنهایی پر از غم و حسرت و دلواپسیه / بی تو این زنده بودن زندگی محسوب نمیشه / زخم رو قلب شکسته ام تا ابد خوب نمیشه .

————————–————————–

من در میان عاشقان آشفته ام / عاشق عشقی جاودانه ام / چه زیبا است این عشق / با او در خلوتم جا مانده ام .

————————–————————–

تقسیم سادگی ، سادگیم را با تو قسمت میکنم تا تو نیز همانند من به عشق و دوستی بنگری و آن را مقدس بداری و بدانی برایم چه زیباست هنگامه ی نسیمی که بوی تو را به ارمغان می آورد ، آری ، معنای با تو بودن را فقط سادگی شمیم عشق میفهمد .

————————–————————–

من هنوز از می چشمان سیاهت مستم / با خبر باش که هر لحظه به یادت هستم .

————————–————————–

کو طبیبی تا شکافد قلب بیمار مرا / تا ببیند من نمردم ، عشق تو کشت مرا .

————————–————————–

لذت داغ غمت بر دل ما باد حرام / اگر از جور عشق تو دادی طلبیم .

————————–————————–

دو عاشق را بهم بهتر بود روز / دو هیزم را بهم خوشتر بود سوز .

————————–————————–

با این دل ماتم زده آواز چه سازم ؟ / بشکسته نی ام بی لب دمساز چه سازم ؟

————————–————————–

دل چو توان بریدن از او مشکل است این / آهن نیست جان من آخر دل است این .

————————–————————–

در پای کوی تو سر ما می توان برید / نتوان برید از سر کوی تو پای ما .

————————–————————–

راز عشق ورزیدن به هر چیز ، درک این جمله است : شاید از دست برود .

————————–————————–

قشنگ من تو تعریف شب میلاد آوازی / تو خوشرنگی خوش آهنگی ، تو دلبندی تو دلبازی / تو رگباری تو بارونی ، بهاری ، باغ نارنجی / تو یاسی ، برق الماسی ، حریمی گوشه ی دنجی .

————————–————————–

به نسیمی همه راه بهم می ریزد / کی ؟ دل سنگ تو را آه بهم می ریزد / سنگ در برکه می اندازم و می پندارم / با همین سنگ زدن ماه بهم می ریزد / عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است / گاه می ماند و ناگاه بهم می ریزد / هرچه را عقل به یک عمر به دست آورده است / دل به یک لحظه ی کوتاه بهم می ریزد / آه ، یک روز همین آه تو را می گیرد / گاه یک کوه به یک آه بهم می ریزد .

————————–————————–

تمام رنگ های مهربانی و عشق را در تابلوهای چشمان تو می بینم .

————————–————————–

رسم دنیا فراموشی است ، اما تو فراموش نکن یکی در لا به لای زمان به یاد توست .

————————–————————–

تنهاترین آدم دنیا کسی است که دلش زندانی دیگری باشد .

————————–————————–

دستمال خیس آرزوهایم را فشردم ، همین سه قطره چکید : با ، من ، بمان .

————————–————————–

منطق عشق آن است که هرچه کمتر داری ، بیشتر می توانی ایثار کنی .

————————–————————–

دنیا مثل پاییزه ، هم قشنگه هم غم انگیزه ، قشنگیش به خاطر توست ، غم انگیزیش به خاطر دوری از توست .

————————–————————–

در عمق نگاه شور انگیزت لطافتی پیداست که گلبرگ در حسرت آن است .

————————–————————–

آنکه دوستش داریم همه گونه حقی بر ما دارد حتی حق اینکه دوستمان نداشته باشد .

————————–————————–

عشق تو نکوست در شب و روز ، دیدار تو خواب را بر چشمان هر تاریکی آشفته می کند .

————————–————————–

جدا موندن از کسی که دوستش داری فرقی با مردن نداره ، پس عمری که بی تو میگذرد مرگیست به نام زندگی .

————————–————————–

قبله ی من نگاه تو / چشای من برای تو / نگی که دوستت ندارم / هر نفسم به یاد تو .

————————–————————–

سکوت من فردای بلند دوست داشتن توست ، دوست داشتن تو افسانه نیست ، باورش کن .

————————–————————–

دل را به یادت حواله میکنم ، شاید روزی لبخندت را قسمتم کردی .

————————–————————–

با من که شکسته ام کمی راه بیا / بالی بگشا و گاه و بیگاه بیا / آزرده مشو بیا گناه از من بود / گفتم که مقصرم تو کوتاه بیا .

————————–————————–

عشق یعنی دستهایم مال تو / چشم های خسته ام دنبال تو / عشق یعنی ما گرفتار همیم / دوستدار هم وفادار همیم .

————————–————————–

گلهای بهشت سایبانت / یک دسته ستاره ارمغانت / یک باغ از گلهای نرگس / تقدیم وجود مهربانت .

————————–————————–

تو کی هستی که همه فکر و خیالم شده تو / تو شدی زندگی من ، همه یادم شده تو / یاد تو در خاطراتم وقتی پیدا می شود / می رود دنیا ز یادم چون که یادم شده تو .

————————–————————–

دستم از دستت جداست / این تمام ماجراست / دلخوشم شاید بیایی / فردا هم روز خداست .

————————–————————–

خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان / باید از جان بگذرد هرکه شود عاشقشان / روز اول که سرشتند ز خاکی گلشان / سنگی اندر گلشان بود ، همان شد دلشان .

————————–————————–

زندگی را از درختان آموختم ، شکست را پذیرفتم و دوباره جوانه زدم .

————————–————————–

ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .

————————–————————–

قاصدک ! شعر مرا از بر کن ، برو آن گوشه ی باغ ، سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن ، یک نفر یاد تو را دمی از دل نبرد .

————————–————————–

هر روز برایت رویایی باشد در دست ، نه دور دست ، عشقی باشد در دل ، نه در سر ، و دلیلی باشد برای زندگی نه برای روز مره گی .

————————–————————–

یادت باشه زیر گند کبود / تو بودی و من و کلی آدمای حسود / تقصیر همون حسوداست که حالا / هستی ما شده یکی بود یکی نبود .

————————–————————–

دوستی مثل درخته ، اینکه چقدر میتونه بلند بشه مهم نیست ، اینکه چقدر ریشه اش میتونه عمیق بشه مهمه .

————————–————————–

می بوسیمت سه تایی / من و غم و تنهایی / امان از این جدایی / دلتنگتم خدایی .

————————–————————–

نبری گمان که شاید ز دلم تو رفته باشی / تو عزیز دل مایی هر کجا نشسته باشی .

————————–————————–

ساعت ها را بگو بخوابند ، بیهوده زیستن ما نیازی به شمارش نیست !

————————–————————–

عیب کار از جعبه تقسیم نیست / سیم دل ما ، سیم نیست / این خدا این هم هزاران طول موج / دیش احساسات ما تنظیم نیست .

————————–————————–

ای غصه مرا دار زدی خسته نباشی / آتش به شب تار زدی خسته نباشی / ای غصه دمت گرم که در لحظه ی شادی / با رگ رگ من تار زدی خسته نباشی .

————————–————————–

محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب ، نمیشه درش آورد ، اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکونی .

————————–————————–

بعضیا از خنده سیرن / بعضیا از غم میمیرن / بعضیا از بس عزیزن / هرگز از دلها نمیرن .

————————–————————–

خداحافظ گل پونه ، گل تنهای بی خونه / لالایی ها دیگه خوابی به چشمونم نمی شونه / یکی با چشمای نازش دل کوچیکمو لرزوند / یکی با دست ناپاکش گلاب باغچمو سوزوند .

————————–————————–

یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی آن همه شب های بارانی از یاد می رود ، این است حکایت آدم ها و فراموشی .

————————–————————–

خدایا هرکس یادم کند یادش بخیر / هرکس یادم نکرد یادش بخیر / هرکس یادش زود یادم کند یادش بخیر .

————————–————————–

هیچ بارانی ردپای تو را از کوچه ی قلبم نخواهد شست ، حتی سیلاب فراموشی ها .

————————–————————–

به آن لبخندت که چون لبخند گلهاست / به رخسارت که چون مهتاب زیباست / به گلهای بهار عشق و مستی / به قرآنی که آن را میپرستی / قسم ای نازنین تا زنده ام / تو را من دوست دارم میپرستم .

————————–————————–

میگن به یاد یکی بخوابی ، خوابشو میبینی ، میمیرم برات تا همیشه ببینمت !

————————–————————–

به چشمم گفتم برایت اشک نریزه / دلم گفت بباره که خاطرش خیلی عزیزه .

————————–————————–

عقل بیهوده سر طرح معما دارد / بازی عشق مگر شاید و اما دارد / در خیال آمدی و آینه ی قلب شکست / آینه از امروز تماشا دارد / نفس سوخته دارم به شتابید ای خلق / قطره ای قصد نشان دادن دریا دارم / عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت / چه سخن ها که خدا با من تنها دارد .

————————–————————–

گاهی در برابر خاطرات توقف کن و یاد آور دوستیها و رفاقتها باش ، امیدوارم سهم من از این تجدید خاطرات یک یادت بخیر ساده باشد .

————————–————————–

قسم به عشق پروانه که وجودش را در راه عشق می سوزاند و قسم به شمعی که تا سردی عشق می سوزد و ناله اش بر نمی خیزد .

————————–————————–

آنکه ویرن شده از یار مرا می فهمد / آنکه تنها شده بسیار مرا می فهمد / چه بگویم که چنان سخت فرو ریخته ام / که فقط ریزش آوار مرا می فهمد .

————————–————————–

دل به عشق خدای یکتا ده / قطره را رهی به دریا ده / تا نماند ز عاشقان اثری / خاک مجنون به آب لیلا ده .

————————–————————–

رنج را آشفته در لبخند پنهان میکنم / تا دلش غمگین نگردد هر کسی با ما نشست .

————————–————————–

غریبانه ترین لحظات چشمهایم را به تو می بخشم تا به یکرنگی من شک نکنی .

————————–————————–

تو آسمون قلبم خدا خودش نوشته / یه لحظه با تو بودن قشنگتر از بهشته .

————————–————————–

میخوام بیام کنار تو تا یکم لوست کنم / اگه کسی اونجا نبود یواشکی بوست کنم .

————————–————————–

دلم ز دست زمانه بسی تنگ است / چه کنم که کار دنیا فقط ، نیرنگ است / نیرنگهای دنیا هزار و یک رنگ است / خدا کند شود پیدا ، دلی که با دل من یک رنگ است .

————————–————————–

فردا اگر از راه نمی آمد من تا ابد کنار تو می ماندم / من تا ابد ترانه ی عشقم را در آفتاب عشق تو می خواندم .

————————–————————–

عشق یعنی زاهد اما بت پرست / عشق یعنی همچو من شیدا شدن / عشق یعنی قطره و دریا شدن / غشق یعنی تبلور یک سرود / عشق یعنی یک سلام و یک درود .

————————–————————–

اگر می خواهی زیبایی آب را درک کنی باید درون آب بروی و با آن یکی شوی .

————————–————————–

اگر روزی دلت لبریز غم بود ، گذارت بر مزار کهنه ام بود / بگو این بی نصیب خفته در خاک یه روزی عاشقو دیوانه ام بود .

————————–————————–

تا ابد یاد عزیزان ز دل و جان نرود / جان اگر رفت ولی خاطر خوبان نرود .

————————–————————–

اگر تا روز قیامت داشتنت نباشه قسمت / چشم به راه تو میمونم با دلی پر از صداقت

————————–————————–

تو دنیایی که جای آرزوهاست ، کسی جز تو منو عاشق نمی خواد ، بیا تا تکیه گاه من تو باشی ، دلم مثل خودت تنهای تنهاست .

————————–————————–

منم عاشق ، مرا با غم سازگار است / تو معشوقی ، تو را با غم چکار است .

————————–————————–

ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمی شنوند و چه تلخ است قصه ی عادت .

————————–————————–

رسم ما آوارگان ترک وفای دوست نیست / رسم ما دریا دلان خشکیدن احساس نیست / ما محبت را به نام دوست ارزان میکنیم / تا صداقت زنده است ما هم رفاقت میکنیم .

————————–————————–

مثل کبریت کشیدن در باد دیدن تو دشوار است ، من که به معجزه ی عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد ، هرچه بادا باد !

————————–————————–

شاید اون دلی که از تو گله میکنه ، گلش از این باشه که محبت رو از دستای تو میخواد ، نه اینکه تو دستای دیگران دنبال محبت بگرده .

————————–————————–

تو را انگار یک جا دیده بودم / میان خواب و رویا دیده بودم / نگاهت همچو شبنم آشنا بود / گمانم بین گلها دیده بودم .

————————–————————–

آشنایان کهن را خبری از دل تنهایم نیست / غم دل با که بگویم که کسی یادم نیست !

————————–————————–

نوشتم حرف دلم تا تو بخوانی / که چون دورم ز تو دردم بدانی / به غیر از تو کسی را دوست ندارم / بمیرم گر مرا از خودت برانی .

————————–————————–

عمری زندگی کردم تا بدانم عشق چیست / عشق یک فرصت است ، تکرار آن ممکن نیست .

ارسال پاسخ ارسال سریع پاسخ      ارسال پاسخ ارسال پاسخ      ارسال مطلب جديد ارسال مطلب جديد

پاسخ :

کد مقابل :      

فهرست موضوعات  |  ارسال مطلب  |  جستجو در مطالب  |  قوانين و مقررات گفتگو و تبادل نظر

Mobile Charger

صفحه اصلي  |  قوانين و مقررات  |  ثبت فروشگاه   |  اخبار و تازه ها  |  تبليغات در سايت  |  آكهي در سايت  | تبادل نظر  | جستجوي پيشرفته  | تماس با ما |

Copyright ©  2005-2012 www.mob.ir . All Rights reserved .

Nokia | SonyEricsson | Samsung | Motorola | Alcatel | LG | Benq | Toshiba | Pantech | Philips | NEC | Benq-Siemens | Sagem | Sharp | Siemens | Haier | HP | I-mate | Panasonic